Security testen

Safety first

Als klant van H4IT kun je erop vertrouwen dat wij alles in het werk stellen om de beveiliging van jouw website, webshop of applicatie op een hoog niveau te houden. Daarom bieden we verschillende security testen aan om ervoor te zorgen dat jouw systemen en processen voldoen aan de hoogste beveiligingsstandaarden.

Eén van de manieren waarop we security testen uitvoeren is door middel van pentesten. Bij een pentest simuleren we een aanval vanuit het perspectief van een kwaadwillende hacker, om zo de zwaktes van jouw systemen te identificeren. Zo kunnen we gerichte verbeteringen aanbrengen om de beveiliging te versterken. Daarnaast voeren we ook andere vormen van security testen uit, zoals automatiseringstools en handmatige testmethoden.

Onze security testen helpen om potentiële beveiligingslekken op te sporen en op te lossen voordat ze kunnen leiden tot ernstige problemen. Zo kun je erop vertrouwen dat jouw website, webshop of applicatie beschermd is tegen aanvallen en dat jouw klanten en gebruikers vertrouwen hebben in de beveiliging van jouw producten en diensten.