Diensten

Onze expertise

Bij H4IT bieden wij een breed scala aan diensten aan om jou te helpen bij het ontwikkelen en onderhouden van jouw website, webshop of webapplicatie. We hebben jarenlange ervaring met onder andere PHP, javascript en MySQL. We kunnen je ook helpen met het ontwerp en de opmaak van jouw website door middel van HTML, CSS en Liquid.

Daarnaast bieden we ook diensten aan voor het opzetten van API-koppelingen, zodat je jouw website of applicatie kunt integreren met andere systemen. Wij kunnen ook security testen uitvoeren om ervoor te zorgen dat jouw website of applicatie beveiligd is tegen cyberaanvallen.

Voor e-commerce bedrijven bieden we advies en ondersteuning bij het opzetten en beheren van uw online winkel. We kunnen ook assistentie bieden bij het gebruik van AdWords en analytics om uw online aanwezigheid te verbeteren.

Tot slot bieden we ook diensten aan voor het schrijven van SEO-vriendelijke webteksten. We kunnen u helpen bij het creëren van effectieve en aantrekkelijke teksten die gericht zijn op het verhogen van de online zichtbaarheid van uw bedrijf.

Laat H4IT jou helpen bij het realiseren van uw online doelen. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we jou kunnen helpen.

h4it diensten